Príčiny tragickej nehody za Levočou vyšetruje popradská polícia

03.06.2006 Levoča

Levoča 3. júna (TASR) - Príčiny a okolnosti tragickej nočnej dopravnej nehody na ceste E 18 neďaleko Levoče, pri ktorej prišlo o život päť ľudí a ďalší traja...
Levoča 3. júna (TASR) - Príčiny a okolnosti tragickej nočnej dopravnej nehody na ceste E 18 neďaleko Levoče, pri ktorej prišlo o život päť ľudí a ďalší traja sa ťažko zranili, vyšetruje popradská polícia.

Zástupca tlačovej hovorkyne Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Daniel Džobanik spresnil, že k nehode došlo v piatok okolo 23.40 hod. Po ceste v smere od Levoče na Poprad viedol osobné auto Daewoo Leganza 45-ročný muž z Vranova nad Topľou. Po prejdení ľavotočivej zákruty dostalo vozidlo na mokrej ceste šmyk, prešlo do protismeru a zrazilo sa s protiidúcim dodávkovým vozidlom Fiat Ducato. To viedol 29-ročný Popradčan.
V osobnom aute okrem vodiča cestovali ďalší štyria muži vo veku 45, 25, 21 a 20 rokov (traja z Vranova, jeden z Hencoviec v okrese Vranov). Všetci piati podľahli zraneniam na mieste nehody.
V dodávke okrem vodiča cestovali dvaja muži z Popradu vo veku 50 a 47 rokov. Ich zranenia si vyžiadajú liečenie a práceneschopnosť od troch týždňov do troch mesiacov.
Celková škoda bola vyčíslená na pol milióna korún.
 

Vyberte región